torsdag den 16. januar 2014

Praise The Internet


Praise The Internet

Internettet er et fantastisk sted og billedet herover er blot ét af mange beviser for at dette er sandheden.

Lad os lige tage et kig på nogle af de fantastisk steder der findes på internettet som giver vores liv meget mere mening.

Wikipedia
Hvor ville vi være uden Wikipedia?
Vi ville i hvert fald ikke være i gang med at søge Wikipedia på Google længere. Desuden ville vi også bruge dyrebar tid på at gå på biblioteket i stedet for bare at finde informationerne på Wikipedia.

Google
Google er stedet man går hen når man har spørgsmål der skal besvares
"hvad er forskellen på ét pølsehorn og et pølsebrød" Google kender sikkert svaret, man skal bare vide hvad man skal spørger efter. Så det er vel ikke så mærkeligt at Google er gået hen og blevet en gud
for de folk der har troen Googlism.

9gag
Vil du have dig et godt grin samtidig med at du kommer tættere på de skøre mennesker der befinder sig på internettet er 9gag det perfekte sted at gå hen. Her kan du både læse sjove og interessante posts der sætter tankerne igang. Her er de fleste enten nørd'er, trolls eller folk der er trætte af samfundet og bare vil slappe lidt af.

Tumblr
Her kan jeg garantere for at man kan få en masse tid til at gå. Der er stort set ikke noget som man ikke kan finde på Tumblr. Der er både porno, youtube-videoer, billeder af alt hvad hjertet kan begærer og alle bloggere har hver deres interesser. Hver enkelt blog er med andre ord unik.
Uheldigvis går der rygter om at Yahoo vil til at rette i indholdet på Tumblr for at gøre siden mere børnevenlig
(Så denne besked går ud til de børn der vil på Tumblr fordi de tror at de bliver voksne af det: HOLD JER VÆK TIL I ER GAMLE NOK!!!).

Blogger
Ja... Der er ikke så meget at sige.


UDOVER AT BLOGGER ER MEGA NICE OG GIVER MIG MULIGHED FOR AT SKRIVE DENNE BLOG!!!!!

FUCK YEAH!!!!
JEG ELSKER BLOGGER
OG ISÆR MIN BLOG

ASDFGHJKL!!!!!1111!!

Og 4chan
Kendt som internettets hovedstad, men samtidig også dets røvhul. Her kan alt ske. Det ene øjeblik kan du sidde og kigge på nuttede små katte og det næste kommer der en flodbølge af Hentai, nøgenbilleder og ting man senere hen ville ønske man aldrig havde ladet blikket falde på. Det er ikke for sjov at en af internettets love er: "What has been seen cannot be unseen". Desuden var 4chan stedet hvor Anonymous første gang så dagens lys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar