tirsdag den 25. november 2014

Free Your Mind


I dette indlæg vil jeg forsøge at skabe fokus på hvordan man igennem nogle små ting kan gå imod allerede etablerede dogmer og på denne måde biddrage til at samfundet bliver langt mere fritænkende.

1. Download videoer fra youtube: 
Hvis man finde en video på youtube der indeholder nogle meget gode synspunkter og argumenter, så vil jeg foreslå at man downloader denne video og gemmer den. Dette mener jeg hovedsageligt på grund af at videoer indeholde idéer og at man ved at downloade disse videoer hjælper  med at holde liv i disse idéen.

2. Vær kritisk:
Personligt kan jeg virkelig godt lide når folk anvender sarkasme eller humor til at latterliggøre hvor åndssvage nogle ting eller handlinger er, men også bare det at sætte spørgsmålstegn ved ting, finder jeg fantastisk. For ved at sætte spørgsmålstegn ved forskellige synspunkter er man allerede godt på vej til at kunne tænke selv. Eller er man?

3. Tal med folk og udvid dine horisonter:
Bare det at tale med forskellige folk og få deres synspunkt på et givent emne kan hjælpe dig som person med at opnå livserfaring og på denne måde få dig til at vokse en hel del. Derudover kan forskellige synspunkter også give dig langt flere brikker at flytte rundt med når du selv begynder at tænke, men det der nok er allermest fantastisk ved en samtale er at den kan udvikle sig i stort set alle retninger så længe man bare ved hvordan man bruger ordene.

4. Undersøg:
Det er alt sammen meget godt at kunne downloade videoer fra youtube, være kritisk og tale med folk for at udvide sin horisont, men for at alt dette i sandhed skal kunne slippe sindet løs er man dog også nødt til at undersøge de data og informationer som man tilegner sig. Dette er vigtigt da undersøgelserne kan bekræfte eller afkræfte de mange forskellige data man har indsamlet.
Er man dog så uheldig at man ikke undersøger de data man har indsamlet ender man højest sandsynligt med at samle alt for mange falske og forkerte informationer der ikke biddrager til et frit sind, men derimod vil øge mængden af løgne og forkerte verdensopfattelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar