torsdag den 22. august 2013

Politik

Kommunisme:
En ideologi der fokusere på at ressourcer skal fordeles lige imellem indbyggere i samfundet.
Ideologien går med andre ord imod kapitalismen, hvor magtindehaverne (kapitalister), der er i besiddelse af pengene også er i besiddelse af ressourcerne.
Kommunismen finder dette uretfærdigt og ønsker derfor at placere pengene/ressourcerne iblandt befolkningen hvor den kan gøre mest gavn.

Den negative side ved kommunisme:
Eftersom at alle i befolkningen får lige meget vil dette hæmme væksten da der ikke længere vil være nogen mening i at arbejde hårdere/længere tid.


1. Løsning på problemet:
Der skal være en lille forskel på hvor meget man tjener. Hvis man f.eks. arbejder meget/længe skal man modtage lidt ekstra. Desuden skal man efter en bestemt periode uden arbejde begynde at falde i løn fra samfundet. Hvis ikke dette sker vil alle i samfundet bare gøre intet.

2. Løsning på problemet:
Hvis robotter overtog alt arbejde ville væksten i langt større grad blive effektiviseret da robotter kan arbejde længere og hårdere end mennesker og samtidig gøre det gratis. Dette vil med andre ord betyde at det kommunistiske samfund i teorien kunne blive en realitet eftersom at den negative side ved kommunismen bliver elimineret.

Kapitalismen vil dø:
Jeg tror ikke at kapitalismen vil holde i fremtiden. Grunden til at jeg mener dette er, at mennesket i takt med at det bliver klogere også vil blive mindre egoistisk. Der vil desuden være en del teknologier i fremtiden der vil hjælpe menneskeheden og minimere egoisme og selviskhed.
Disse teknologier er allerede nu så småt ved at se dagens lys. Netop på grund af disse teknologier og grundet at menneskeheden fortsat bliver mere og mere oplyst så vil der på et tidspunkt ske en revolution hvori samfundet vil gå fra at være kapitalistisk til at blive kommunistisk.
Denne kommunisme vil dog ikke undertrykke befolkningen eftersom at befolkningen vil være for oplyste og forbundet med hinanden til at dette vil kunne lade sig gøre.   

En besked til verdens ledere:
Menneskeheden har med den nuværende teknologi og økonomi muligheden for at leve et fantastisk liv. Det eneste der kræves er at de forskellige lange tilsidesætter deres stridigheder. Dette omfatter kamp over olie, ressourcer og i det hele taget bare krig. For krig er nemlig spil af penge. I stedet skal pengene der bliver brugt på krig bruges til at forbedre den verden, og det samfund vi lever i. Vi skal alle fokusere på vedvarende energi. Dette vil gøre verden uafhængig af olie hvilket vil betyde at vi har én ting mindre at kæmpe med hinanden om. Vi skal derudover fokusere på at hele verden frit skal kunne dele hinandens energi i hele verden. Dette vil øge lufttrafikken, væksten, landbruget etc. Denne vækst vil derfor komme til gavn for alle lande i hele verden og vil bidrage til at flere bliver klogere, at lande bedre vil kunne samarbejde og at verdens befolkning vil kunne leve i symbiose med hinanden.

I øjeblikket lever vi ikke i symbiose med hinanden. Vi er derimod i kamp med hinanden om ressourcerne, og denne kamp dræner de fattige lande imens at vi bare suger til os.
Vores verden kan ikke fortsætte på denne måde. Vi må stoppe vores stridigheder og i fællesskab arbejde for at opnå en bedre fremtid hvor hele verdens befolkning kan leve sammen uden at nogen sulter eller bekriger hinanden.

      

Ingen kommentarer:

Send en kommentar