torsdag den 17. april 2014

Eco Shipping

Eco Shipping

Vi høre så tit at menneskeheden skal nedsætte sit udslip af kuldioxid, men ved vi rent faktisk hvem der er de største syndere på området? Der har længe kørt kampagner hvori man opfordre folk til at tage cyklen frem for bilen da det hjælper med at nedsætte CO2-udslippet. Samtidig kan det også hjælpe med at forbedre sundheden hos den danske befolkning. Det er alt sammen meget godt, men gør det overhovedet nogen forskel. Ikke rigtig. Fragtskibe udleder langt større mængder kuldioxid og skadelige partikler end alle Danmarks biler til sammen. Så det ville da være langt bedre hvis vi kunne gøre fragtskibene miljøvenlige.

Miljøvenlige fragtskibe vil ikke kun betyde et bedre klima og derved en renere planet. Nej, miljøvenlige fragtskibe vil også være en fordel for kapitalisterne der tjener stort på at fragte varer via havet.
Hvis de skifter over til miljøvenlige fragtskibe der udnytter sol og vind vil de enten mindske eller helt stoppe behovet for at købe olie til deres skibe.
Dette vil med andre ord betyde at de vil tjene langt mere profit end hvis de skulle bruge nogle af pengene på at købe mere olie. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar