onsdag den 21. maj 2014

Fusion og Pistolrejer




Denne teknologi kan, når den bliver finpudset, åbne dørene for et samfund der ikke længere er afhængig af fossile brændstoffer. Desuden er fusion i forhold til fossile brændstoffer en energikilde der kan fortsætte i langt mere tid. Fusion har desuden potentiale til at blive en af de mest effektive energikilder i fremtiden.    


Pistolrejen

Kan vi lære noget af pistolrejen? Tja. Den er åbenbart i stand til at generere temperaturer omkring 5,000 K (4,700 °C) blot ved at knipse med sin klo. Selvfølgelig generere pistolrejen kun denne temperatur i et meget lille område, men det er vel ikke utænkeligt at videnskaben med tiden kan fremstille eller opdage en metode der igennem særlige teknikker og teknologi vil være i stand til at efterligne pistolrejens evner på et langt større plan. 

Hvem ved, måske vil der en dag være en smart person der finder ud af hvordan man kan fremstille et kraftværk der kan generere 4,700 °C temperatur ved at påvirke vand på bestemte måder. Og alt sammen fordi pistolrejen allerede er i stand til at gøre præcis det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar