torsdag den 18. september 2014

9/11


11. September. 2001 skete det at World Trade Center styrtede sammen efter at passagerfly var fløjet ind i dem. Det var en forfærdelig begivenhed hvor et stort antal mennesker omkom. Forståeligt at et lands befolkning efter en sådan chokerende oplevelse føler at de kan retfærdiggøre en hævnaktion imod de ansvarlige (eller dem som de mener er ansvarlige).

Amerikas Fejl 

Amerika skulle slet ikke være gået ind i krigen imod terror. Derimod skulle de have startet en krig imod uvidenhed og samtidig overøst modstanderen med fedende mad (som Amerika åbenbart ser ud til at have rigeligt af).

Prøv lige at tænk over det: Amerika er kendt for at være det land der investere flest penge i militæret, men forestiller man sig efterfølgende hvad der kunne været sket hvis de i stedet havde brugt pengene på at producere smartphones og efterfølgende smidt dem ud med faldsskærm til landes befolkning så kunne Amerika måske have undgået at sende tropper ind.

Hvordan skulle dette dog komme til at foregå?
Meget simpelt. Hvis befolkningen bliver oplyst af de mange smartphones der bliver smidt ned til dem og derved får udvidet deres horisont, så har man lige pludselig også muligheden for at de med tiden begynder at se kritisk på deres religion og måde hvorpå deres samfund er opbygget.
Desuden er der også en mulighed for at befolkningen selv begynder at tage initiativ hvilket derfor betyder at behovet for at sende tropper ind i landet bliver mindre eller måske helt forsvinder.

Hvorfor maden?
Nogen vil måske have opdaget og undret sig over hvorfor jeg nævnte at Amerika også skulle overøse modstanderen med fed mad, men dette kan jeg forklare meget hurtigt. Fordi hvis Amerika overøser fjenden og muligvis også befolkningen med fed mad. Så er det meget sandsynligt at de med tiden kommer til at blive overvægtige. Det smarte i dette er så at de ikke kan kæmpe eller dræbe nogen fordi de bliver læske fede.

Kommentar til slut
Overordnet set er det også en utrolig åndssvag logik fra Amerikas side at man går ind i en krig for at hævne de liv der gik tabt under 9/11.
Hvad man indirekte sagde efter terrorhandlingen: "USA er blevet angrebet og mange mennesker har mistet deres liv under denne terror handling. Vi må øjeblikkeligt svare igen ved at sende nogle tropper i kamp så endnu flere, både soldater og civile, kan dø". Det er en komplet idiotisk logik. Desuden er det heller ikke just fordi krigen mod terror har gjort verden mere sikker. Tværdig imod. NSA er begyndt at overvåge samtlige lande, terrorister kan når som helst anvende biologisk krigsførelse
(hvilket kan være meget værre end en bombe + det er nemmere at skjule og sprede i befolkningen uden at samfundet ved det) vi kan med andre ord gå rundt i en krigs zone uden at vide det.

Problemet er ikke terrorisme, men derimod de ideologier og manglende menneskesyn der ligger til grunde for at man kan retfærdiggøre terrorhandlinger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar