torsdag den 25. september 2014

Punkter til en bedre verden

1. Vær awesome

Personligt tror jeg at verden bliver et meget bedre sted hvis vi alle sammen er awesome overfor hinanden. Dette kan gøres på mange måder. F.eks. ved at hjælpe hinanden, opfinde noget som alle har fri adgang til at anvende og arbejde videre på helt uden at copyright og lignende kommer i vejen.
Derudover er det også awesome at være awesome fordi man gør livet meget bedre for de personer som man er awesome overfor. Så det vil jeg meget gerne se mere af i hele verden.

2. Lad være med at dræbe hinanden

Vi høre i øjeblikket om ISIS og alle mulige andre grupper eller enkeltpersoner der dræber mennesker på grund af religiøse, politiske eller ideologiske årsag. For pokker da. Hvad skal det hele dog gøre godt for? For jeg kan virkelig ikke se hvorfor at det er nødvendigt, vi burde da i stedet forsøge at gøre livet her på jorden bedre i stedet for værre.

3. Kæmp for en bedre verden 

Seriøst. Vi burde alle sammen kæmpe for en bedre verden. Vi burde forsøge at løse de problemer vi har i verden og eventuelt finde alternative løsninger på nogle af disse. Vi skal forsøge at mindske forurening og fremme bæredygtighed og miljøvenlige produkter og teknologier. Det giver i hvert fald ikke mening hvis vi dræber det miljø som vi selv lever i.

4. Anvend mere hamp i verden

Hvis verden begynder at dyrke, høste og bearbejde hamp planter har lande overalt i verden nogle helt nye muligheder for at skabe udvikling og arbejdspladser. F.eks. kan dyrkning, høst og bearbejdning af hamp give en masse arbejdspladser. Hamp kan desuden bearbejdes til et byggemateriale der er stærkere og lettere end stål, men i modsætning til stål kan hamp dyrkes på en mark meget hurtigt og relativt billigt. Dog er byggematerialer fremstillet af hamp ikke det eneste som hamp planten kan bruges til, hvilket igen vise det store potentiale i hamp planten. Og frygter man stoffet THC i hampen er det vel ikke værre end at man genmodificere planten til at have et mindre indhold af stoffet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar