fredag den 24. oktober 2014

Konspirations Teoretiker


Noget der virkelig kan irritere mig er at ordet konspirationsteoretiker er blevet synonym med landsbytosse eller religiøs fanatiker. Endnu værre er det at folk der tænker anderledes bliver stemplet som konspirationsteoretiker når de begynder at se kritisk på de friheds berøvende handlinger USA og diverse andre lande har foretaget efter d. 11. September. Det virker nærmest som om at folk ikke længere har nogen gråzone, men derimod bliver delt op i konspirationsteoretikerer og "normale".

Konspirationsteoretikerer bliver med andre ord ekskluderet, latterliggjort og udstødt af samfundet på grund af deres alternative tankegang Og på sin vis kan jeg også forstå det. Nogle konspirationsteorier virker også langt fra at være realistiske eller velargumenterede, men det er stadig ikke ensbetydende med at alle konspirationsteorier er af samme skuffe. Tværdigmod kan konspirationsteorier så som New World Order eller en One World Government sagtens gå hen og blive en realitet i den nære fremtid grundet:

1. USA har et enormt militær og bliver for det meste anerkendt for at være det land der bruger flest penge i hele verden på deres militær.

2. USA har været indblandet i adskillige krige der mere eller mindre har gjort dem til verdens selvudnævnte politi.

3. EU og andre organisationer er med tiden begyndt at samle lande under nogle af de samme overenskomster og aftale for at opbygge et fællesskab.

Og sidst, men ikke mindst truer, NSA og forskellige lovgivninger med at mindske friheden på internettet. Er alt dette stadig bare en dårlig konspirationsteori eller er der faktisk nogle meget gode fakta der bakker op om den?

Dan Johannesson har også nogle meget interessante punkter.
Konspirations-Teoretiker Eller Realitets-Fornægter?

Til slut: en youtube video.
Jeg kan fortælle at kanalen laver videoer omkring et bredt spektrum af konspirations teorier lige fra dem der (efter min mening) er virkelig langt ude til dem der virker langt mere jordnære og sætte tankerne igang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar