mandag den 27. oktober 2014

Vacuum Energy


Vacuum Energy: Proof of Free Energy in the Space All Around Us

Ville det ikke være herligt hvis menneskeden havde adgang til en evig kilde af fri energi der kunne høstes alle vegne omkring os? Vi ville ikke længere være afhængig af olie til at drive vores samfund, biler ville kunne køre i uendeligheder uden at tanke op og resten af vores teknologiske kunnen ville højest sandsynligt også udvikle sig i helt nye retninger vi endnu aldrig havde drømt om.

Det lyder for godt til at være sandt 

Nej tværdigmod. Det er skam et videnskabeligt faktum at der rundt omkring os eksistere en masse energi. Denne energi kaldes "Vacuum energy" eller "Vakuum energi" og det er ifølge forskellige eksperimenter og matematiske modeller blevet estimeret at vakuum indeholder 10113 joules pr. kubik meter. Dog er der også andre teorier og data der tyder på at indholdet af energi i vakuum ikke er nær så højt, men i stedet ligger omkring 10−9 joules pr. kubik meter.
Dette har efterfølgende ført til at videnskaben har kaldt hele affæren for videnskabens værste forudsigelse i videnskabens historie og navngivet observationerne "Vacuum catastrophe".


Det er dog lidt mærkeligt at videnskaben opfatter observationerne som en katastrofe taget i betragtning af at en maskine der kunne høste disse energier både ville revolutionere vores samfund ind i en helt ny tid med uanede muligheder, men samtidig ville videnskabsmanden eller gruppen af videnskabsfolk der bygger denne maskine også være sikret en nobelpris i fysik og en evig plads i historiebøgerne længe efter at være død og begravet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar